menu

© 2021 design by MC DESIGN
All rights reserved

“Welkom in onze geautomatiseerde winkel”

Fabien en Stephanie Carlier, landbouwers, Houplines – Frankrijk

“Al drie generaties lang telen we groenten, onder meer aardappelen, om deur aan deur te verkopen vanuit onze bestelwagen. Maar sinds 2018 brengen we ook verse groenten en fruit aan de man via automaten, hier op de boerderij.”

“De toestellen van Vendavid bieden daartegen wel veel capaciteit.”

Wat is hét voordeel van verkopen via een automaat?

“Dat we onze producten aan meer klanten kunnen verkopen, rechtstreeks, zonder hen fulltime te moeten bedienen. En dat met veel succes: we begonnen met twee automaten, maar nauwelijks een jaar later kwam er al een derde bij. Zo bieden we vandaag maar liefst 23 soorten producten aan, in onze ‘geautomatiseerde groente- en fruitwinkel’: aardappelen, seizoensgroenten en -fruit typisch voor onze regio, eieren…”

Waarom koos u voor automaten van Vendavid?

“Eerst overwogen we automaten met kluisjes, maar daarin konden we niet al onze producten kwijt. De toestellen van Vendavid bieden daartegen wel veel capaciteit. In totaal passen er 463 eenheden in. Verkrijgbaar op elk moment van de dag en altijd vers, dankzij de temperatuurregeling.”

Hoe kijkt u terug op uw beslissing?

“Heel tevreden. Niet alleen verkopen we veel, ook de dienst na verkoop van Vendavid bevalt erg. Als het nodig blijkt – wat niet vaak het geval is – depanneert Christophe ons heel snel. 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Ter plaatse, ook op zondag, of via e-mail of videochat.”

Nog niet helemaal zeker hoe onze automaat ook jouw verkoop vooruit kan helpen? Lees hier dan meer referenties van onze klanten of neem zelf een kijkje bij één van onze vele automaten bij jou in de buurt.

Vendavid
Onze contactgegevens

Sint-Amandstraat 20
8740 Pittem
België

+32 472 915 479
info@vendavid.be
BTW BE0758.635.020
This website is developed with the support of:

Copyright © 2024 Vendavid. All Rights Reserved