menu

© 2021 design by MC DESIGN
All rights reserved

Wat maakt een Vendavid verkoopautomaat voor landbouwproducten uniek?

Onze automaten zijn de beste oplossing om je landbouwproducten rechtstreeks aan je klanten te verkopen

Wat onze aardappelautomaten uniek maakt? Bij ons koop je steeds een automaat van oerdegelijke kwaliteit waarop je altijd kan rekenen.
Aangepast aan jouw noden of zelfs volledig op maat.

Veelgestelde vragen over Vendavid verkoopautomaten (FAQ)

Omdat wij jou zo goed mogelijk willen informeren en je wellicht tal van vragen hebt over de werking van onze verkoopautomaten, bieden we jou hieronder het antwoord op die concrete vragen. Heb je toch nog een vraag of wil je ons graag persoonlijk spreken, aarzel dan niet om ons te contacteren. We zijn ervan overtuigd dat we je met onze verkoopautomaten een praktische, duurzame en commerciële oplossing bieden.

Beeld van de blauwe motoren in de verkoopautomaat die de inox plateaus met de landbouwproducten doen draaien

De aardappelautomaten van Vendavid werken met een carrouselsysteem. Kiest je klant een product, dan draait de laag tot het juiste product achter het deurtje ligt. Daar kan je klant dan zijn verse groenten of fruit uitnemen.

Je klant ziet de producten ook ’s avonds goed liggen, dankzij een ingebouwde ledverlichting. Standaard is de automaat uitgerust met verwarming en ventilatie. Moeten de producten fris blijven, om ze vers te houden? Dan is ook koeling een optie.

Eenmaal je klant zijn product heeft gekozen, betaalt hij veilig met munten en biljetten. Of met de bankkaart, dankzij de optionele kaartlezer. Vandaag is die betaalmethode een must, gezien mensen steeds minder cash bij zich hebben.

Ten slotte spreekt het voor zich dat de automaten inbraakveilig zijn. Laat ze met een gerust hart achter.

Je automaat van Vendavid kan tegen een stoot. Het chassis bestaat uit gezandstraald, gemetalliseerd en gepoederlakt metaal. Daaromheen komt een stevige omkadering met sandwichpanelen van 60 mm dik. Het dak bestaat uit geanodiseerd aluminium dat lang mooi blijft en goed bestand is tegen corrosie. Alle andere onderdelen zijn uit inox gemaakt.

De automaat is dus kant-en-klaar voor buitengebruik, zonder extra behuizing. Dankzij de luifel staat je klant bij slecht weer niet in de regen.

Goed om te weten: doordat de aardappelautomaat duurzaam is, komt het toestel in aanmerking voor financiële VLIF-steun.

Ons standaardmodel is 2,50 m breed, 3,00 m diep en 2,30 m hoog, maar de vakken en lagen worden afgestemd op de producten die jij verkoopt. De verkoopautomaat biedt plaats voor maximaal 184 producten. Tegelijk is de automaat optioneel in verschillende kleuren beschikbaar.

Aantal lagen

Je hebt de keuze tussen vier tot acht lagen, aangezien de lagen 150, 170, 200, 230, 290 en 340 mm hoog kunnen zijn.

Aantal vakken

Elke laag kan 8, 11, 14, 17 of 23 vakken tellen. Bovendien kunnen we de vakken per laag verschillend instellen.

Ter plaatse zie je meteen hoeveel je binnen een zelfgekozen periode verkocht hebt, dankzij de tellermodule. Die houdt de omzet van die tijdspanne bij, net als het aantal verkochte producten in zijn totaliteit en per laag.

Tegelijk weet je vanop afstand perfect hoeveel producten je automaat nog bevat. Tot driemaal per dag ontvang je een sms met de resterende voorraad per laag. Ook ontvang je een sms als een laag bijna uitverkocht is en ook als dat effectief het geval is. Je kan dus tijdig bijvullen om lege vakken te vermijden. Dankzij de sms’jes weet je bovendien precies hoeveel producten je daarvoor nodig hebt.

Huur je de locatie van je automaat en moet je het elektriciteitsverbruik betalen, dan houdt een kWh-teller bij hoeveel energie je toestel verbruikt.


Wil je een aardappelautomaat voor binnen, een dubbele automaat voor extra capaciteit enzovoort? Alles kan. Vertel ons wat je nodig hebt en schakel ons in voor volledig maatwerk.

La box de briarde aardappelautomaat

Ja, onze automaten kan je gewoon kopen, maar ook leasen. Contacteer ons voor meer informatie over specifieke leaseprogramma’s.

Aardappelautomaat verplaatsen met heftruck

Ja, onze automaten laten zich makkelijk verplaatsen. Op zich kan je ze overal installeren zolang er maar een elektriciteitsaansluiting aanwezig is. Een voldoende krachtige heftruck volstaat om de automaat te verplaatsen. Wil je je automaat verplaatsen? Doe gerust een beroep op ons om dat voor jou te regelen.

Beeld van de binnenkant van een verkoopautomaat die gevuld is met verschillende landbouwproducten

Onze automaten zijn bedoeld voor de verkoop van een zeer breed assortiment landbouwproducten. De schappen en vakken zijn moduleerbaar in functie van jouw producten. Jij bepaalt bij aankoop hoeveel vakken je nodig hebt en hoe groot die moeten zijn. Aardappelen kunnen aangeboden worden in verschillende volumes: 5 kg, 10 kg of meer. Dat geldt uiteraard ook voor andere groenten zoals wortelen, witloof, salade, boontjes, selder, enz. Of fruit zoals aardbeien, bessen, appels en peren. Jouw assortiment kan dus perfect variëren mee met de seizoenen.

Installatie aardappelautomaat met heftruck

Jij bepaalt waar de automaat geïnstalleerd wordt en wij leveren de automaat klaar voor gebruik op die locatie. Je hoeft alleen maar de automaat te vullen met producten en de stekker in het stopcontact te steken.

Beeld van een automaat, klaar voor verkoop van producten rechtstreeks van de boer aan de klant

Je geniet van 2 jaar garantie op je automaat.

Beeld uit video met tekst vendavid en verkoopautomaten 100% belgische productie. Vrachtwagen op de achtergrond

Alle Vendavid verkoopautomaten worden in België ontworpen, geproduceerd en geassembleerd. Meer bepaald in ons eigen atelier te Pittem in West-Vlaanderen. Een Vendavid automaat is dus 100% Belgisch vakmanschap en daar zijn we fier op.

We nodigen je uit om dit filmpje over onze productie te bekijken.

Vendavid
Onze contactgegevens

Sint-Amandstraat 20
8740 Pittem
België

+32 472 915 479
info@vendavid.be
BTW BE0758.635.020
This website is developed with the support of: