menu

© 2021 design by MC DESIGN
All rights reserved

Vendavid is gespecialiseerd in de productie van aardappelautomaten, groentenautomaten en fruitautomaten

Technische knowhow en specialisatie in functie van het beste product

In 2017 werd Vendavid door Christophe David opgericht om oerdegelijke aardappel-, groenten- en fruitautomaten te ontwikkelen en te produceren en deze activiteit van Inagra, een speler in de industriële automatisatie uit Pittem, over te nemen. De productie van automaten voor landbouwproducten is een zeer specifieke niche binnen de agromachines. Dat vraagt om specialisatie en focus. Daarom werden de productie en ontwikkeling van de agro-automaten in een apart bedrijf ondergebracht: Vendavid. Op die manier krijgt Inagra de ruimte om zich verder te specialiseren in wikkel- en persmachines. Terwijl Vendavid zich uitsluitend richt op het ontwerp en de productie van agro-automaten. Tegelijkertijd blijven Vendavid en Inagra verder zij aan zij werken onder andere dankzij de nieuwe locatie voor de assemblage van de verkoopautomaten.

Foto van Christophe David, CEO van Vendavid die voor een productencarrousel van een automaat staat

Maak kennis met Christophe David, zaakvoerder van Vendavid

Christophe David, zaakvoerder van Vendavid, is al sinds het begin betrokken bij de bouw en ontwikkeling van automaten voor landbouwproducten. In 2017 richtte hij Vendavid op waar hij instaat voor de productie, verdere productontwikkeling en service. Christophe is bachelor in de landbouwmechanisatie. Bovendien weet hij als landbouwerszoon perfect aan welke noden zijn aardappelautomaten en groenten- en fruitautomaten moeten voldoen.

Een Vendavid verkoopautomaat is een 100% Belgisch product

Alle Vendavid verkoopautomaten worden in België ontworpen, geproduceerd en geassembleerd. Meer bepaald in ons eigen atelier te Pittem in West-Vlaanderen. Van het laswerk aan de constructie tot de elektrische bekabeling en de finale afwerking van de buitenkant. Een Vendavid automaat is dus 100% Belgisch vakmanschap en daar zijn we fier op.

In de kijker

Vendavid
Onze contactgegevens

Sint-Amandstraat 20
8740 Pittem
België

+32 472 915 479
info@vendavid.be
BTW BE0758.635.020
This website is developed with the support of: