menu

© 2021 design by MC DESIGN
All rights reserved

Een verkoopautomaat kopen voor je boerderij? Doen!

Een verkoopautomaat kopen voor je boerderij? Doen!

Boerderijautomaten zie je meer en meer in het straatbeeld. Je komt ze overal tegen. Gevuld met regionale producten van eigen kweek. En dat is ook Inagro niet ontgaan. Zij schreven er een blog over: Is een verkoopautomaat kopen voor je boerderij een goed idee?

In de blog “Is een automaat een goed idee voor mijn afzet?” worden nuttige informatie, aandachtspunten en tips gegeven voor boeren die overwegen om een verkoopautomaat te plaatsen voor eigen producten zoals fruit, groenten, zuivel of vlees. De blog bespreekt de voordelen van een verkoopautomaat, zoals 24/7 beschikbaarheid en toegankelijkheid, en geeft een overzicht van de kosten en mogelijke opbrengsten. Daarnaast wordt er ingegaan op de benodigde vergunningen en wetgevingen, evenals de verzekering en mogelijke subsidies.

Ook communicatie en promotie worden besproken, zoals het hebben van een duidelijke gebruiksaanwijzing, wegwijzers en actief zijn op sociale media.

Ben je benieuwd naar wat Inagro te vertellen heeft over dit onderwerp? Om de blog “Is een automaat een goed idee voor mijn afzet?” van Inagro te lezen: klik hier.

share on
Vendavid
Onze contactgegevens

Sint-Amandstraat 20
8740 Pittem
België

+32 472 915 479
info@vendavid.be
BTW BE0758.635.020
This website is developed with the support of: