menu

© 2021 design by MC DESIGN
All rights reserved

“Je koopt een gegarandeerd vers product”

Wouter Opsommer, landbouwer, Vlaamse Ardennen – België

“Ik merkte hoe mensen almaar liever rechtstreeks bij de boer kochten. Maar klanten bedienen viel niet altijd makkelijk te combineren met het drukke werk op m’n boerderij. Dus besloten we onze zelf geteelde aardappelen via twee automaten te verkopen.”

“Je koopt een gegarandeerd vers product.”

Wat is hét voordeel van verkopen via een automaat?

“Er komt redelijk veel bij kijken. Zeker op het moment dat de vroege aardappeltjes beschikbaar zijn. Die moeten we dan snel met plastic overtrekken, zodat onze klanten er gauw van kunnen genieten. Maar tegelijk houd je er meer aan over als je rechtstreeks verkoopt. En je krijgt meer appreciatie van wie ze koopt.”

Waarom koos u voor automaten van Vendavid?

“Omdat onze klanten daarin erg vlot een gegarandeerd vers product kunnen kopen. Zo wordt de eerst aangevulde zak ook het eerst verkocht. Tegelijk zijn onze aardappelen optimaal bewaard: op de juiste temperatuur, verlucht en zo veel mogelijk buiten het zonlicht. De klant staat ook nooit voor een lege automaat: het toestel heeft een grote capaciteit en stuurt een bericht als ik moet bijvullen.”

Hoe kijkt u terug op uw beslissing?

“Ik heb maar van één zaak spijt (lacht), namelijk dat ik niet voor twee automaten met vijf lagen heb gekozen. Zo zou ik in elke automaat meer soorten kunnen aanbieden, want daar zijn mensen naar op zoek. Tegelijk ben ik zeker tevreden: door de voldoening én financiële meerwaarde.”

Nog niet helemaal zeker hoe onze automaat ook jouw verkoop vooruit kan helpen? Lees hier dan meer referenties van onze klanten of neem zelf een kijkje bij één van onze vele automaten bij jou in de buurt.

Vendavid
Onze contactgegevens

Sint-Amandstraat 20
8740 Pittem
België

+32 472 915 479
info@vendavid.be
BTW BE0758.635.020
This website is developed with the support of:

Copyright © 2024 Vendavid. All Rights Reserved