menu

© 2021 design by MC DESIGN
All rights reserved

“De verkoop gaat goed”

Dany Rocquet, landbouwer, Département du Nord – Frankrijk

“De verkoop gaat goed. We zijn in 2015 gestart met een aardappelautomaat op de boerderij in Marquette-en-Ostrevant. Nu, in 2021, hebben we 7 automaten op drie locaties: in Marquette-en-Ostrevant, in het nabijgelegen Rouvroy en in Bouchain.”

“De continue beschikbaarheid en toegankelijkheid van de automaten komt de verkoop ten goede. Mensen weten dat ze hier altijd terecht kunnen.”

Aardappelautomaat du Vert Galant

Wat is hét voordeel van verkopen via een automaat?

“We kunnen onze klanten 24/24 verse producten aanbieden zonder dat we paraat moeten staan zoals in een echte winkel. Gewoon op tijd aanvullen en de automaat doet de rest. Om aan de vraag te beantwoorden hebben we in totaal 7 automaten die we per 2 of 3 geplaatst hebben op 3 locaties. Alle automaten hebben 6 of 7 lagen zodat we permanent tot bijna 750 producten kunnen aanbieden. Via sms worden we verwittigd als een product moet aangevuld worden en klanten kunnen zowel cash als elektronisch betalen.”

Welke producten verkoopt u in de automaten?

“Onze voornaamste producten zijn aardappelen in zakken van 5 kg of 10 kg en eieren per 6, 12 of 30 stuks. Daarnaast bieden we een divers assortiment aan seizoen producten aan zoals prei, appelen, appelsap, radijzen, aardbeien, enz.”

Wat vindt u van de samenwerking met Vendavid?

“Zeer goed. Christophe is goed bereikbaar en reageert snel op vragen. Hij deelt ook graag zijn commerciële inzichten met ons. Steeds interessant.”

Nog niet helemaal zeker hoe onze automaat ook jouw verkoop vooruit kan helpen? Lees hier dan meer referenties van onze klanten of neem zelf een kijkje bij één van onze vele automaten bij jou in de buurt.

Vendavid
Onze contactgegevens

Sint-Amandstraat 20
8740 Pittem
België

+32 472 915 479
info@vendavid.be
BTW BE0758.635.020
This website is developed with the support of:

Copyright © 2024 Vendavid. All Rights Reserved