menu

© 2021 design by MC DESIGN
All rights reserved

“De drempel om iets te kopen, is erg laag”

Elodie Guichard, landbouwster, Seine-et-Marne – Frankrijk

“Het idee om regionale producten uit Seine-et-Marne te verkopen ontstond aan onze eettafel, in 2017. Vandaag verkoop ik via vijf automaten eieren, een aanbod groenten en fruit volgens het seizoen, eigen mais en tarwe voor kippen … maar ook complete groentemanden en verwerkte producten, zoals soepen. Zelf geteeld, of van lokale makelij.”

“Het toestel is erg betrouwbaar. En als ik dan toch Christophe van Vendavid nodig heb, staat hij vlot paraat.”

Wat is hét voordeel van verkopen via een automaat?

“Je heb geen vaste uren waarbinnen je moet aanvullen. Nu, dat moet wel vaak gebeuren, want we verkopen veel. We voldoen duidelijk aan een behoefte in onze regio. De aankoopdrempel is ook erg laag: de klant parkeert eenvoudig en veilig zijn auto naast de automaat en koopt alleen het product dat hij wil, zonder te moeten wachten.”

Waarom koos u voor automaten van Vendavid?

“De grote capaciteit. Maar ook de goede kwaliteit van de machine, waardoor het toestel erg betrouwbaar is. En als ik dan toch Christophe van Vendavid nodig heb, staat hij vlot paraat. Hij kent zijn machines ook erg goed. Niet te verwonderen, natuurlijk: Christophe maakt de automaten zelf.”

Hoe kijkt u terug op uw beslissing?

“Erg tevreden. Op enkele jaren tijd is m’n activiteit snel gegroeid: twee eerste automaten in april 2018, een jaar later al een derde, half maart 2020 nog eens twee erbij … Er gaat dus ook geen dag voorbij waarop ik niet bijvul. Dat aanvullen is veel werk, maar betekent ook veel succes!”

Nog niet helemaal zeker hoe onze automaat ook jouw verkoop vooruit kan helpen? Lees hier dan meer referenties van onze klanten of neem zelf een kijkje bij één van onze vele automaten bij jou in de buurt.

Vendavid
Onze contactgegevens

Sint-Amandstraat 20
8740 Pittem
België

+32 472 915 479
info@vendavid.be
BTW BE0758.635.020
This website is developed with the support of:

Copyright © 2024 Vendavid. All Rights Reserved