menu

© 2021 design by MC DESIGN
All rights reserved

“Als verkoper bepaal je zelf de prijs”

Björn Hansen, landbouwer, Noordrijn-Westfalen – Duitsland

“Twee jaar geleden nam ik het landbouwbedrijf van m’n vader over. Ongeveer een jaar geleden besloten mijn vrouw en ik om regionale producten van onszelf en collega’s via een automaat te verkopen, naast de normale distributiekanalen. Denk maar aan eieren, aardappelen, appels, aardbeien…”

“Vooral de grote capaciteit wist ons te overtuigen, net als de goede prijs-kwaliteitverhouding.”

Wat is hét voordeel van verkopen via een automaat?

“De flexibiliteit, op verschillende vlakken. Zo moet je niet de hele tijd op de boerderij aanwezig te zijn, wanneer je via een automaat verkoopt. Tegelijk bepaal je dan zelf de prijs. Op die manier is de automaat een interessante optie voor extra verkoop.”

Waarom koos u voor automaten van Vendavid?

“Vooral de grote capaciteit wist ons te overtuigen, net als de goede prijs-kwaliteitverhouding. Vendavid bouwt de machines volledig zelf. Er steken dus alleen maar onderdelen van hoge kwaliteit in. Met als gevolg dat de automaat erg betrouwbaar is: we hadden er nog nooit technische problemen mee. Ook voor onze klanten is het toestel gebruiksvriendelijk.”

Hoe kijkt u terug op uw beslissing?

“Tevreden (lacht). Mensen kopen duidelijk graag lokaal, waarbij ze weten waar de producten vandaan komen. We krijgen dan ook meer en meer klanten. Het loopt erg goed, we maakten de juiste keuze.”

Nog niet helemaal zeker hoe onze automaat ook jouw verkoop vooruit kan helpen? Lees hier dan meer referenties van onze klanten of neem zelf een kijkje bij één van onze vele automaten bij jou in de buurt.

Vendavid
Onze contactgegevens

Sint-Amandstraat 20
8740 Pittem
België

+32 472 915 479
info@vendavid.be
BTW BE0758.635.020
This website is developed with the support of:

Copyright © 2024 Vendavid. All Rights Reserved