menu

© 2021 design by MC DESIGN
All rights reserved

Systeem

aardappelautomaat van topkwaliteit

Wat onze aardappelautomaten uniek maakt? Bij ons koop je steeds een automaat van oerdegelijke kwaliteit, waarop je altijd kan rekenen.
Aangepast aan jouw noden, of zelfs volledig op maat.

De aardappelautomaten van Vendavid werken met een carrouselsysteem. Kiest je klant een product, dan draait de laag tot het juiste product achter het deurtje ligt. Daar kan je klant dan zijn verse groenten of fruit uitnemen.

Je klant ziet de producten ook ’s avonds goed liggen, dankzij een ingebouwde ledverlichting. Standaard is de automaat uitgerust met verwarming en ventilatie. Moeten de producten fris blijven, om ze vers te houden? Dan is ook koeling een optie.

Eenmaal je klant zijn product heeft gekozen, betaalt hij veilig met munten en biljetten. Of met de bankkaart, dankzij de optionele kaartlezer. Vandaag is die betaalmethode een must, gezien mensen steeds minder cash bij zich hebben.

Ten slotte spreekt het voor zich dat de automaten inbraakveilig zijn. Laat ze met een gerust hart achter.

Je automaat van Vendavid kan tegen een stoot. Het chassis bestaat immers uit gezandstraald, gemetalliseerd en gepoederlakt metaal. Daaromheen komt een stevige omkadering met sandwichpanelen van 60 mm dik. Het dak bestaat uit geanodiseerd aluminium dat lang mooi blijft en goed bestand is tegen corrosie. Alle andere onderdelen zijn uit inox gemaakt.

De automaat is dus kant-en-klaar voor buitengebruik, zonder extra behuizing. Dankzij de luifel staat je klant bij slecht weer niet in de regen.

Goed om te weten: doordat de aardappelautomaat duurzaam is, komt het toestel in aanmerking voor financiële VLIF-steun.

Ons standaardmodel is 2,50 m breed, 3,00 m diep en 2,30 m hoog. Maar de vakken en lagen kunnen afgestemd worden op de producten die jij verkoopt. Tegelijk is de automaat optioneel in verschillende kleuren beschikbaar.

Aantal lagen

Je hebt de keuze tussen vier tot acht lagen, aangezien de lagen 150, 170, 200, 230, 290 en 340 mm hoog kunnen zijn.

Aantal vakken

Elke laag kan 9, 12, 15, 18 of 24 vakken tellen. Bovendien kunnen we de vakken per laag verschillend instellen.

Ter plaatse zie je meteen hoeveel je binnen een zelfgekozen periode verkocht hebt, dankzij de tellermodule. Die houdt de omzet van die tijdspanne bij, net als het aantal verkochte producten in zijn totaliteit en per laag.

Tegelijk weet je vanaf afstand perfect hoeveel producten je toestel nog bevat. Tot driemaal per dag krijg je immers een sms met de resterende voorraad per laag. Ook ontvang je een sms als een laag bijna uitverkocht is en nadien als dat effectief het geval is. Je kan dus tijdig bijvullen, om lege vakken te vermijden. Daarvoor neem je precies zoveel producten als nodig mee, dankzij de sms’jes.

Huur je de locatie van je automaat en moet je het elektriciteitsverbruik betalen, dan houdt een kWh-teller bij hoeveel energie je toestel gebruikt.


Wil je een aardappelautomaat voor binnen, een dubbele automaat voor extra capaciteit enzovoort? Schakel ons ook gerust in voor volledig maatwerk.

Sint-Amandstraat 20
8740 Pittem
België

+32 472 915 479
info@vendavid.be BTW BE0758.635.020